Casa Regală britanică anunţă logodna şi data nunţii prinţului Henry cu actriţa Meghan Markle

Prinţul Henry de Wals împreună cu Meghan Markle
Prinţul Henry de Wals împreună cu Meghan Markle (KENSINGTON PALACE)

Casa Regală britanică a anunţat luni, 27 noiembrie, logodna Prinţului Henry al Angliei cu actriţa americană Meghan Markle, cunoscută pentru rolul ei în serialul de televiziune "Suits".

"Prinţul Charles de Wales a anunţat logodna Prinţului Henry de Wales cu Meghan Markle", a anunţat Palatul Kensington într-o declaraţie publicată luni pe contul său oficial de Twitter.

Casa Regală britanică a declarat că Prinţul Henry de Wales şi Meghan Markle s-au logodit la începutul lunii noiembrie în Londra şi că prinţul a informat-o deja pe regina Elisabeta a II-a şi membrii apropiaţi ai familiei regale despre decizia sa.

În plus, Palatul Kensington a precizat că nunta va avea loc în primăvara anului 2018 iar cuplul va da un interviu televizat care va fi difuzat în această seară.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură