Cărtărescu: Dragnea e un stăpân al PSD, cu stofă de dictator brutal şi lipsit de scrupule

Mircea Cărtărescu
Mircea Cărtărescu (Cosmin Bumbuţ)

Scriitorul Mircea Cărtărescu îl critică dur pe liderul PSD, Liviu Dragnea, avertizând că acesta este un om cu stofă de dictator şi inclusiv cei din PSD vor regreta că-l au în frunte. Căci, atunci când va cădea, Dragnea îi va târî pe toţi după el.

"Spre deosebire de Iliescu, Năstase, Geoană şi Ponta, Liviu Dragnea nu e un lider PSD, ci un stăpân al PSD. E primul cu stofă de dictator de tip latino-american, brutal şi lipsit de scrupule. Cei care-l sprijină din PSD vor regreta, pentru că un astfel de dictator nu are şanse în Uniunea Europeană, şi când va cădea, îi va târî pe toţi după el. Ultimele lui declaraţii şi acţiuni sunt catastrofale pentru partidul său şi pentru el însuşi. A fost un an halucinant, absurd, grotesc, numai şi numai din cauza lui. Oamenii au obosit acum şi vor altceva", opinează, pe Facebook, cunoscutul scriitor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne