Carmen Avram: PNL vă vrea săraci! Noi, PSD, ştim că din sărăcie se nasc doar dezbinare şi extremism

Carmen Avram
Carmen Avram (Screenshot Facebook.)

Fosta jurnalistă Carmen Avram, numărul 2 pe lista candidaţilor PSD la europarlamentare, a apărut într-un videoclip electoral promovat cu bani pe Facebook de partid, în care acuză PNL-ul că „i-ar vrea săraci pe români”, explicând astfel „opoziţia feroce a liberalilor”.

„PNL vă vrea săraci? Altfel nu se explică opoziţia feroce a liberalilor. PSD are o viziune de creştere, de dezvoltare, pentru că ştie că din sărăcie se nasc doar dezbinare şi extremism. Păcat că partidele de dreapta n-au învăţat această lecţie”, afirmă Carmen Avram.

Social-democrata îşi continuă retorica în aceeaşi notă acuzatoare la adresa partidului din opoziţie, adresându-le un mesaj „celor care ne refuză dreptul de a avea un trai decent”.

„Prin urmare, celor care astăzi ne refuză dreptul de a avea un trai decent, pe motiv că ar fi 'distructiv', le spun 'Greşiţi amarnic'! Traiul decent bazat pe o muncă plătită corect este ingredientul care va face România să dospească”, şi-a încheiat discursul, în aceeaşi notă cu tentă culinară folosită şi la mitingul PSD de la Iaşi, unde le-a vorbit susţinătorilor PSD despre iubire, cozonaci şi răzbunare.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne