Carmen Avram, odă Vioricăi Dăncilă: O femeie, ca un general neînfricat, a stat drepţi în faţa tirului nemilos al presei

Carmen Avram
Carmen Avram (Screenshot Facebook.)

Trimisă în Parlamentul European de PSD, fosta realizatoare TV Carmen Avram i-a dedicat, pe Facebook, o odă prezidenţiabilei Viorica Dăncilă, compărând-o pe aceasta, după dezbaterea pe care ex-premierul a organizat-o în contrapondere la cea a lui Iohannis, cu un general neînfricat în faţa tirului "agresiv şi nemilos" de întrebări al presei.

"Am văzut în seara asta o femeie, ca un general neînfricat, care a stat în picioare, drepţi, în faţa tirului agresiv şi nemilos de întrebări, răspunzând calm, timp de 3 ore şi jumătate (inclusiv ora de la A3). Şi am mai văzut un om, care n-a avut curajul să plece la război. Doar l-a mimat, aşezat confortabil, în fotoliu, primind cu îngăduinţă plecăciunile şi peria de scame.

N-am văzut niciodată un contrast mai puternic, mai devastator, între doi combatanţi care luptă pentru acelaşi lucru. Păstraţi impresiile din seara asta şi mergeţi cu ele duminică, la vot! #teamdancila", scrie pe Facebook Avram.

Reamintim că după ce şeful statului a refuzat categoric o dezbatere cu Viorica Dăncilă, aceasta a anunţat marţi, în scurt, o dezbatere cu jurnaliştii la Parlament, dezbatere după care PSD a transmis că "la Palatul Parlamentului, candidatul PSD la funcţia de preşedinte al României, Viorica Dăncilă, a invitat presa pentru o întâlnire deschisă, oferind un model prezidenţial de comunicare bazat pe transparenţă şi dialog liber."

Însă deşi Dăncilă a încercat să arate că aşa procedează un preşedinte, cum face ea, nu cum a făcut Iohannis care a invitat la dezbaterea lui doar câţiva jurnalişti, invitaţiile fiind nominale, merită menţionat că la dezbaterea organizată de PSD, Dăncilă a deviat mai toate întrebările incomode, răspunzând pe lângă subiect sau virând în atacuri la adresa lui Iohannis.

De exemplu, atunci când a fost întrebată despre angajarea fiului ei la Curtea de Conturi, Dăncilă s-a victimizat susţinând că acesta a fost atacat şi pentru că este înfiat, iar când i s-a reamintit de ceasul pe care îl ţine ascuns după ce s-a scris că-i exorbitant de scump, Dăncilă a răspuns că întâi să justifice Iohannis casele şi apoi dă şi ea socoteală pentru ceas şi alte bijuterii.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne