Caritate de Paşte, marca PDM. Cizme de cauciuc de la Constantin Ţuţu, pentru ”o viaţă lipsită de griji”

E mai uşor să împarţi cizme de cauciuc decât să repari drumurile, comentează internauţii pozele făcute publice pe Facebook de către deputatul PD.
Constantin Ţuţu oferă cizme de cauciuc persoanelor social vulnerabile din R. Moldova
Constantin Ţuţu oferă cizme de cauciuc persoanelor social vulnerabile din R. Moldova (facebook.com/tutu constantin)

Deputatul Partidului Democrat Constantin Ţuţu scrie, într-o postare pe pagina sa de Facebook că, în preajma sărbătorilor de Paşte, este alături de cetăţenii Republicii Moldova contribuind la ”beneficiul lor pentru o viaţă mai bună”, acesta fiindu-i dezideratul pe care îl are în activitatea sa de parlamentar.

Alesul poporului menţionează că joi a fost la Truşeni şi Durleşti unde a vizitat mai multe familii. A cunoscut grijile, nevoile şi necesităţile oamenilor în numeroasele vizite de lucru avute aici, dar şi în discuţii cu reprezentanţii administraţiei locale. ”Am considerat corect să fiu alături de ei şi voi depune eforturi pentru ca oamenii să poată avea o viaţă lipsită de griji.”

Potrivit pozelor făcute publice pe pagina sa de socializare, Constantin Ţuţu ar fi oferit mai multor persoane social vulnerabile cizme de cauciuc şi seturi cu produse alimentare.

De menţionat că postarea deputatului PD a stârnit un val de comentarii negative ale internauţilor, care afirmă că e mai uşor să împarţi cizme de cauciuc decât să repari drumurile.

”Pe faţă cresc Moldova, dar la sigur ştiu că o îngloadă în sărăcie, datorii, mizerie şi genocid”, a remarcat internauta Natalia Pereu.

Jurnalistul de la Deutsche Welle Vitalie Călugăreanu notează că Ţuţu ar ”creşte oleacă Moldova” cu daruri de Paşte, iar reprezentantul PLDM Ion Terguţă susţine că s-ar putea să nu ajungă la toţi asfaltul aşa că o pereche de cizme, fie si albe, nu trebuie sa lipsească nimănui. ”Imi plac pozele acestea. E tocmai ce ne trebuia. Dovada drumurilor bune pentru orice localitate. Parcă e democratic nu ştiu cum. Parcă e PD.”

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe