Captivi în "iepoca" de aur. Tabloul lui Dragnea tronează pe peretele unei filiale PSD

PSD Constanţa
PSD Constanţa (Adi Barză, Facebook)

Pe peretele filialei PSD Constanţa tronează, impozant, un tablou cu liderul partidului, Liviu Dragnea, reiese dintr-o fotografie postată pe Facebook.

"Pe vremuri, în orice clasă de Grădiniţă, de Şcoală, în orice birou, din orice Instituţie, era obligatorie prezenţa tabloului marelui conducător de partid. Astăzi, în 2018 , PSD nu s-a putut debarasa de vechile metehne comuniste de acum 30 de ani. În zilele noastre, PCRSD nu a schimbat decât conducătorul, practicile sunt cam aceleaşi, tabloul îşi are locul său sacru, de unde TOVARĂŞUL îi veghează pe supuşi", scrie, pe Facebook, Adi Barză, cetăţeanul care a postat fotografia.

Contactat de presă, secretarul general al PSD Constanţa, Lucian Lungoci, a declarat că nu vede nimic rău în afişarea fotografiei cu liderul partidului şi a opinat că şi liberalii ar putea, în definitiv, să pună o poză a lui Ludovic Orban pe perete.

„Ce, doamnă, e un lucru rău că poza domnului preşedinte al Partidului Social-Democrat să fie pe perete în sediul partidului? Poza există, nu este vorba de vreun trucaj. Dacă mă întrebaţi pe mine, atunci vă spun că sunt de părere că şi cei de la Partidul Naţional Liberal, de exemplu, să îşi pună poza preşedintelui pe perete, nu e deloc un lucru rău”, a declarat Lucian Lungoci pentru Ordinea.ro.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne