Cântăreaţa Taylor Swift domină topul celor mai elegante femei în 2014

Taylor Swift.
Taylor Swift. (captură)

Cântăreaţa americană Taylor Swift, care a avut o serie de apariţii spectaculoase pe covorul roşu anul acesta, ocupă primul loc în topul celor mai elegante vedete din 2014, potrivit unui clasament dat publicităţii miercuri de revista People, informează Reuters.

Acest clasament include 11 vedete care au impresionat prin ţinutele vestimentare purtate în acest an la diverse gale şi evenimente organizate de reprezentanţii industriei de divertisment.

Taylor Swift, în vârstă de 24 de ani, a preferat să poarte anul acesta rochii de bal mulate şi bluze scurte asortate cu fuste mini. Vedeta americană îşi descrie propriul stil vestimentar în cuvintele următoare: "Un stil feminin, care îţi dezvăluie picioarele şi mereu schimbător".

În topul dat publicităţii de revista People mai figurează actriţele Blake Lively şi Diane Kruger, despre care se consideră că au un gust rafinat în domeniul vestimentar, în ciuda faptului că nu au stilist personal. "Cred că cel mai bun lucru este să te îmbraci astfel încât să te simţi cel mai confortabil şi încrezător", este de părere Blake Lively.

Din topul eleganţei face parte şi cântăreaţa Jennifer Lopez, actriţele Emma Stone, Lupita Nyong'o - laureată a Premiului Oscar, Jessica Alba, cântăreaţa Rihanna şi actriţa Emma Watson.

Topul este completat de actriţele Chloe Grace Moretz şi Kiernan Shipka, care s-a remarcat în serialul de televiziune "Mad Men". Cele două actriţe au stiluri vestimentare proprii, unice şi apelează la stilişti şi designeri din întreaga lume.

În anul 2013, cea mai elegantă vedetă din lume a fost considerată actriţa Kerry Washington, care însă nu mai apare şi în clasamentul din acest an.

Revista People a mai dezvăluit şi cele mai elegante cupluri de vedete din anul 2014. În acest top apar cântăreţul John Legend şi modelul Chriss Teigen, cântăreţii de muzică country Blake Shelton şi Miranda Lambert, precum şi prezentatorul TV Seth Meyers şi soţia sa, Alexi Ashe.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură