Candidat independent la Primăria Ploieşti declară greva foamei. "Mă simt discriminat de legea electorală"

Un candidat independent la Primăria Municipiului Ploieşti a intrat în greva foamei, pe motiv că legea electorală elaborată de partide (cele mai bine organizate structuri mafiote din România) îi discriminează pe independenţi.
Marius Fenichiu.
Marius Fenichiu. (Facebook)

Marius Fenichiu, candidat independent la Primăria Ploieşti, a anunţat luni că a intrat în greva foamei. Independentul a recurs la acest gest extrem în semn de protest pe motiv că legea electorală îl discriminează grav, împiedicându-l să producă materiale în regie proprie.

"Intru în greva foamei pentru că legea electorală mă discriminează grav deoarece sunt candidat independent. Intru în greva foamei pentru că legea electorală mă obliga să angajez şi să plătesc o firmă care să-mi producă materiale de campanie electorală! Nu pot să filmez cu propriul meu telefon şi să postez pe pagina de Facebook. Eu sunt un om simplu, nu am afaceri, nu fac combinaţii să-mi plătesc campania, iar această lege este făcută de partide împotriva candidaţilor oneşti. Intru în greva foamei pentru că pe 10 mai am solicitat clarificări din partea AEP dar nu mi s-a răspuns, fiecare zi care a trecut fiind pentru mine o zi în care am fost împiedicat să îmi promovez imaginea.", susţine pe Facebook Fenichiu.

"Nu este normal ca partidele, cele mai bine organizate structuri mafiote din România, să fie favorizate de Legea electorală. REFUZ SĂ MĂNÂNC până când Autoritatea Electorală Permanentă va înceta această sfidare la adresa mea.", adaugă ploieşteanul.