Campioană mondială la bodybuilding candidează la alegeri pentru funcţia de primar

Olivia Stan
Olivia Stan (Facebook)

Olivia Stan, dublă campioană mondială la bodybuilding, a anunţat că va candida independent pentru Primăria Rădăuţi, afirmând că doreşte să îndrepte degradarea avansată în care se află oraşul ei natal.

“Dacă în comunităţile în fruntea cărora a fost ales primar o femeie localitatea a reînviat, de ce să nu încercăm şi noi această ‘reţetă’ aici, la Rădăuţi? Mă numesc Olivia Stan, sunt neafiliată politic şi doresc să candidez la funcţia de primar al municipiului Rădăuţi ca şi candidat independent. Sunt acasă pentru voi dragii mei. Ştiu, pentru mulţi părea că sunt prea tânără, dar vă asigur, mai ales pe cei ce nu mă cunosc, că tot ceea ce mi-am propus în viaţă până acum am dus la bun sfârşit”, a afirmat Olivia Stan pe pagina sa de Facebook.

Campioana a susţinut că este absolventă a Facultăţii de Teologie Ortodoxă Bucureşti şi a Facultăţii de Arte, secţia Restaurare Pictură Murală Bucureşti, lucrând pe şantiere de restaurare UNESCO din România.

“Sportul m-a ţinut departe de anturaje, şi asta m-a ambiţionat să duc cariera de sport peste graniţe, astfel am adus România pe locul 1 de multe ori în Europa şi America, în 2015-2018 fiind singura româncă cu titlul de dublă campioană mondială bodybuilding pe mai multe federaţii internaţionale”, a adăugat Olivia Stan.

Totodată, campioana la bodybuilding a criticat degradarea avansată a oraşului ei natal, Rădăuţi, acesta fiind motivul pentru care a decis să candideze la funcţia de primar al municipiului.

“Candidez la funcţia de primar independent alături de o echipă profesionistă neînregimentată politic. De voi depinde cum va fi viitorul oraşului nostru! Vă aşteptăm la vot!”, a conchis candidata.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne