Campania prezidenţială americană ajunge la faza pe neveste

Campania prezidenţială americană se încinge. Un Super PAC anti-Trump a postat pe Internet o fotografie nud cu soţia candidatului republican miliardar. Trump l-a acuzat pe senatorul Ted Cruz de acest atac, avertizându-l că ar putea scoate, la rândul său, schelete din dulap
Melania Trump, pozată în nud
Melania Trump, pozată în nud (Campania prezidenţială americană)

Pentru a-l susţine pe Ted Cruz şi pentru a-l “ataca” pe Donald Trump, Super PAC-ul anti-Trump Make America Awesome a lansat marţi o campanie pe Facebook în care, pe lângă faptul că a evidenţiat suportul lui Mitt Romney pentru Cruz, a subliniat suportul manifestat în trecut de Trump pentru politica dreptului la avort.

Campania a păşit în teritoriul familial publicând o fotografie în care Melania Trump, soţia lui miliardarului republican, a pozat nudă pentru revista GQ.

Ceea ce a surprins pe unii analişti este faptul că postarea unei fotografii nud cu Melania Trump – un supermodel de succes, care vorbeşte mai multe limbi şi care ar fi, fără niciun dubiu, cea mai atractivă Primă Doamnă a Statelor Unite – nu este întocmai un atac la popularitatea lui Trump.

La aproximativ o oră după ce a aflat de atacul mediatic al lui Cruz, Trump a declarat: “Mincinosul de Ted Cruz a folosit în reclama sa o fotografie a Melaniei dintr-o şedinţă foto a revistei GQ. Ai grijă, Ted, mincinosule, sau voi da pe goarnă lucruri despre soţia ta!”

“Să dezvălui secrete?” a răspuns Cruz imediat, încercând să explice că nu are nicio idee despre ceea ce se întâmplă, dar avertizându-l în acelaşi timp pe Trump să stea departe de Heidi, soţia sa.

“Fotografia cu soţia ta nu provine de la noi. Donald, dacă încerci să o ataci pe Heidi, eşti mai laş decât am crezut”, a susţinut Cruz.

Acest schimb “călduros” de replici ridică un semn de întrebare în legătură cu secretele legate de Heidi Cruz la care se referea Trump. Heidi a lucrat timp de peste 10 ani pentru Goldman Sachs, după care a devenit o personalitate în domeniul strângerii de fonduri, specializându-se în solicitarea de contribuţii maxime din partea unor donatori bogaţi.

O perioadă dna Cruz şi soţul ei, locuiau la o distanţă de 2.415 km unul faţă de celălalt şi încercau să găsească un echilibru. După un timp dna Cruz a demisionat din postul său important din Washington, a găsit un loc de muncă în finanţe şi s-a mutat în Texas, un loc nefamiliar, pentru a fi mai aproape de şotul ei.

Aparent, tranziţia a afectat-o pe Heidi.

În august 2005, un ofiţer de poliţie din Austin, răspunzând unui apel, a descoperit-o pe dna Cruz la marginea unei autostrăzi, cu capul aşezat în mâini. Conform raportului incidentului, poliţistul a transportat-o pe Heidi Cruz într-un loc nenumit, comentând în scris: “Am crezut că este un pericol pentru propria-i persoană”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe