Buşoi, la atac: PSD comite un abuz sprijinind miniştri suspecţi

Cristian Buşoi
Cristian Buşoi (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Decretând suport politic şi parlamentar pentru miniştrii despre care există suspiciuni în Justiţie, PSD comite un abuz, a transmis marţi, în cadrul unui comunicat de presă, preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi.

"PSD transformă, din nou, majoritatea parlamentară şi guvernarea în scut pentru apărarea unor persoane care ar trebui simplu să-şi lămurească nevinovăţia în faţa judecătorilor şi care s-au împotmolit într-un transfer cam mocirlos de terenuri, ajunse la nimeni altul decât şeful lor de partid", a declarat Buşoi.

În opinia şefului filialei liberale din Bucureşti, PNL trebuie să rămână de partea bună a baricadei şi să dea un semnal politic clar: Dragnea şi PSD au o agendă personală legată de Justiţie.

"Asta face PSD de când a preluat guvernarea şi, ca să acopere asta, aruncă cu pomeni ce nenorocesc bugetul. Merită gândit la o acţiune comună mai strânsă a PNL cu preşedintele Iohannis, pentru a separa mai clar apele: PSD cu interesele şi acoliţii săi pe care îi protejează şi PNL cu preşedintele care ţine România pe drumul corect european şi proatlantist", a precizat Buşoi.

Potrivit preşedintelui PNL Bucureşti, este un moment de limpezire a multor lucruri neclare acumulate în discuţia publică şi despre politică şi despre Justiţie şi trebuie separat albul de negru.

"Ce face PSD acum este să amestece intenţionat suspiciuni şi interese, fără a avea intenţia reală de a face sistemul judiciar să funcţioneze mai bine, ci doar pentru de a-l acapara şi controla", a subliniat Buşoi.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne