"Bucureştiul nu este un oraş de mârlani, şi nici nu va deveni unul!" - Petiţie online după agresarea unor consiliere USR

Mai mulţi cetăţeni ai Capitalei au semnat pentru demiterea consilierului Chirică, acuzat de agresiune la adresa unor consiliere USR în plină şedinţă a CGMB.
Consiliul General al Municipiului Bucureşti
Consiliul General al Municipiului Bucureşti (Epoch Times România)

Peste 2400 de persoane au semnat o petiţie online prin care cer demisia consilierul PSD Petre Chirică, acuzat că a atacat fizic o consilieră USR într-o şedinţă a Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

"Pentru că acest gest aduce grave prejudicii de imagine atât instituţiei din care P. Chirică face parte cât şi oraşului Bucureşti, cerem demisia lui P. Chirică din Consiliul General al Municipiului Bucureşti.

Bucureştiul nu este un oraş de mârlani, şi nici nu va deveni unul", scriu iniţiatorii petiţiei

Reamintim că la finele lunii martie, Raluca Teodor, consilier general USR, l-a acuzat pe viceprimarul PSD al Capitalei, Aurelian Bădulescu că i-ar fi spus în timpul şedinţei de Consiliu General că a lucrat în baruri în Anglia şi că a fost prostituată.

La rândul său, consiliera Ana Maria Ciceală acuză că, pe motiv că a filmat momentul, consilierul PSD Petre Chirică le-a atacat atât pe ea cât şi pe colega sa Roxana Wring.

În timp ce colegul ei Chirică ne ataca fizic, doamnei Wring lezându-i antebraţul, Gabriela Firea îşi aranjează hârtiile. Bineînţeles, urmează 3 vizite la Procuratură", a relatat la momentul respectiv Ana Maria Ciceală pe contul său de Facebook, postând şi un film în acest sens.