Bucureşti: Şcoală de vară pentru copii la Muzeul Antipa

Muzeul Antipa
Muzeul Antipa (Epoch Times România)

Copiii pasionaţi de animale şi de relaţiile dintre ele pot participa la o şcoală de vară, organizată de Muzeul Antipa, care îi invită pe cei interesaţi la cel de al doilea modul al Şcolii de Vară Antipa 2012.

"Vom descoperi împreună „Triburile din grădină”, insecte sau vertebrate sociale sau solitare, vom stabili prin joc relaţiile dintre ele, adică cine pe cine mănâncă şi nu vom uita nici micile mamifere care ne vizitează, uneori, noaptea sau în miezul zilei, fie pentru verdeţuri, fructe şi seminţe, fie pentru animalele din fermele noastre. Vom „confecţiona” lanţuri din specii de animale şi vom desena piramide trofice din ecosistemele terestre şi acvatice; vom merge în Pădurea Snagov „înarmaţi” cu binocluri, mini-truse de zoologie şi caiete, aşa cum îi stă bine unui cercetător zoolog, pentru a descoperi membrii „triburilor” din spaţiile naturale şi din grădinile amenajate", se arată într-un comunicat al Muzeului Antipa.

Costurile de participare sunt de 200 de lei/copil. Participarea unui copil la două module diferite din programul Şcoala de Vară Antipa costă 350 de lei, iar pentru trei module diferite se vor plăti 500 de lei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Cultură