Breitbart compară rochia purtată de Ivanka Trump (138 USD) cu jacketa democratei Clinton de 12.495 USD

Fiica lui Donald Trump, Ivanka, la Convenţia Naţională Republicană din Cleveland, Ohio, 21 iulie 2016.
Fiica lui Donald Trump, Ivanka, la Convenţia Naţională Republicană din Cleveland, Ohio, 21 iulie 2016. (Captură Foto)

Ivanka Trump aparent a purtat o rochie în valoare de 138 de dolari din propria ei linie de modă – vândută la Macy’s şi Nordstrom – când l-a prezentat pe tatăl ei, Donald Trump, la Convenţia Naţională Republicană de joi noaptea din Cleveland, Ohio, unde acesta a acceptat nominalizarea republicană în cursa prezidenţială.

Ivanka, în vârstă de 34 de ani, a purtat aceeaşi rochie şi la un eveniment desfăşurat miercuri noaptea.

“Antreprenoarea şi-a etalat, de asemenea, propriile design-uri – rochie albă în valoare de 158 de dolari, pantofi negri în valoare de 135 de dolari şi bijuteriile mult mai scumpe – în Quicken Loans Arena, miercuri noaptea, când fotografii au surprins-o arătând înspre inamicul [politic] al tatălui său, Ted Cruz”, a raportat Women’s Wear Daily.

Decizia lui Trump de a-şi împodobi fiica cu propria ei linie de îmbrăcăminte rezonabilă ca preţ a făcut ca Ivanka să se poată asocia cu aproape fiecare femeie şi să fie într-un contrast puternic cu decizia candidatei democrate Hillary Clinton de a purta o jachetă Giorgio Armani în valoare de 12.495 de dolari cu ocazial victoriei obţinute în primarele din New York din luna aprilie.

După cum a notat New York Post, jacheta lui Clinton dezvăluie lipsa conexiunii sale cu femeia obişnuită.

“A fost încercare clară de a se poziţiona ca o femeie obişnuită”, a declarat ziarul despre discursul susţinut de Clinton cu ocazia acelei victorii, adăugând: “Dar ea nu este o femeie obişnuită – ea a susţinut un discurs purtând o jachetă din tuid Giorgio Armani în valoare de 12.495 de dolari”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură