BRD Bucharest Open. Mihaela Buzărnescu ratează şansa cuceririi unui nou trofeu

Jucătoarea noastră a cedat în două seturi identice în faţa croatei Petra Martic cu scorul de 6-4, 6-4, sâmbătă, în semifinalele competiţiei din capitala României.
Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu.
Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu. (Getty Images)

Mihaela Buzărnescu (30 ani, 25 WTA) a fost oprită din drumul ei spre ultimul act al turneului BRD Bucharest Open de sportiva croată Petra Martic (27 ani, 60 WTA) - cap de serie numărul patru, cu scorul de 6-4, 6-4. Partida s-a terminat după o oră şi 44 de minute de joc efectiv.

Buzărnescu era ultima româncă rămasă pe tabloul principal de simplu. Favorita numărul doi a jucat bine, a pus destule probleme oponentei sale, cea din urmă fiind însă cea care a gestionat mai bine situaţiile importante din joc.

În acest meci, Buzărnescu a contabilizat 28 de lovituri câştigătoare, 34 de greşeli neforţate şi 4 duble greşeli, în timp ce Martici a numărat 13 lovituri câştigătoare, 14 greşeli neforţate, respectiv o singură dublă greşeală.

În ultimul act, Martic va trebui să ţină piept letonei Anastasija Sevastova.

Petra Martic şi-a asigurat suma de 21.400 de dolari şi 180 de puncte WTA, în timp ce Mihaela Buzărnescu va primi 11.300 de dolari şi 110 puncte.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport