Box. Manny Pacquiao vrea să-şi ia revanşa în faţa americanului Floyd Mayweather

Pugilistul filipinez îşi doreşte un meci-revanşă în faţa lui Mayweather, cel care l-a învins la puncte în aşa-numitul 'meci al secolului', disputat în luna mai 2015 la Las Vegas (Nevada).
Pugilistul filipinez Manny Pacquiao.
Pugilistul filipinez Manny Pacquiao. (Top Rank Boxing/twitter)

Manny Pacquiao, campion mondial la 8 categorii diferite, a anunţat prin vocea antrenorului său Freddie Roach, dorinţa de a-şi putea lua revanşa în faţa boxerului american Floyd Mayweather, în faţa căruia s-a înclinat în mai 2015 la Las Vegas.

Într-un interviu acordat postului de televiziune Sky News, antrenorul american a declarat: "Manny vrea un meci-revanşă cu Mayweather".

Pacquiao (39 ani), care are un palmares destul de bogat, 59 victorii (38 ko), 6 înfrângeri (3 ko) şi 2 egaluri, urmează ca în acest weekend să urce în ring în faţa unui sportiv cu 10 ani mai tânăr decât el, Jeff Horn (Australia), gală ce se desfăşoară la Brisbane, şi care are drept miză titlul de campion al lumii la categoria welter, versiunea WBO, deţinut în prezent de filipinez.

Freddie Roach a continuat în interviul său, că pentru a putea spera într-o reeditare a meciului cu Mayweather, Pacquiao trebuie să facă o figură frumoasă la gala din Australia, care va avea loc pe arena Lang Park.

"Pentru a boxa cu Mayweather, trebuie să arăţi bine. Împotriva lui Horn, el trebuie să arate bine, trebuie să impresioneze", a mărturisit americanul.

Floyd Mayweather (40 de ani) a agăţat mănuşile în cui în anul 2015, imediat după meciul cu Pacquiao, palmaresul său numărând 49 de victorii în tot atâtea meciuri disputate ca profesionist. Recent acesta a accepta să revină în ring pentru a-l înfrunta pe irlandezul Conor mcgregor, starul artelor marţiale mixte, în cadrul unui meci de box care va avea loc pe 26 august.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport