Bogdan Diaconu: Marko Attila va deveni în curând cel mai arestat om liber din istoria justiţiei române

Bogdan Diaconu
Bogdan Diaconu (Epoch Times România)

Procurorii DNA au cerut joi un nou aviz pentru arestarea deputatului UDMR Marko Attila pentru trei infracţiuni de abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave în dosarul privind retrocedările ilegale de la ANRP, dar au trecut 113 zile de când Camera Deputaţilor a votat deja arestarea acestuia şi statul român nu a făcut nimic pentru a-l aduce înapoi în ţară din Ungaria, a declarat revoltat preşedintele PRU, deputatul Bogdan Diaconu.

"Pe 3 decembrie 2014 am mai votat o dată pentru arestarea lui Marko Attila, dar acesta se ascunde liniştit la Budapesta, în timp ce statul român nu e în stare să-l aducă în ţară. Ce se va întâmpla după votarea noului aviz de arestare? Ne va transmite iarăşi Marko Attila că este ponegrit pentru că este maghiar şi că nu are încredere în justiţia din România? Cazul Marko Attila reprezintă o formă de batjocură absolută la adresa justiţiei din România", a precizat Bogdan Diaconu.

Şeful PRU susţine că Ministerul Afacerilor Externe şi Ministerul Justiţiei s-au declarat neputincioase în faţa fugii acestuia şi a protecţiei pe care i-o oferă Ungaria şi au făcut publică această stare ruşinoasă de lucruri în răspunsurile lor la interpelările pe care le-a depus la Parlament pe această temă.

"Sper ca măcar de această dată, votul pe care parlamentarii PRU îl vor acorda pentru arestarea lui Marko Attila să aibă şi efecte. În curând, deputatul UDMR va deveni cel mai arestat om liber din istoria justiţiei române", a subliniat Bogdan Diaconu.

Pentru a citi mai mult despre acuzaţiile pe care procurorii DNA i le aduc deputatului UDMR Marko Attila intraţi aici.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne