Bogdan Diaconu: L-am asigurat pe Dragnea că nu există niciun fel de colaborare cu Ponta sau Constantin

Pe fundalul tensiunilor din PSD şi ALDE, liderul PRU Bogdan Diaconu a ţinut să-l asigure pe şeful social-democraţilor, Liviu Dragnea, că partidul său nu are de gând să-l susţină pe rivalul său Victor Ponta sau pe Daniel Constantin.
Bogdan Diaconu
Bogdan Diaconu (Epoch Times România)

Preşedintele fondator al Partidului România Unită (PRU), Bogdan Diaconu, susţine că l-a asigurat pe liderul PSD, Liviu Dragnea, că nu există "niciun fel de colaborare" între PRU şi Victor Ponta sau Daniel Constantin, relatează Agerpres.

"Cu Liviu Dragnea am discutat fiind în trecere pe la Parlament. Am avut o întâlnire şi, într-adevăr, am discutat şi l-am asigurat că nu există niciun fel de colaborare între PRU şi Bogdan Diaconu şi Victor Ponta sau Daniel Constantin", a declarat duminică, în cadru unei conferinţe de presă, Bogdan Diaconu.

Politicianul a anunţat semnarea protocolului de constituire a alianţei politice Blocul Identităţii Naţionale în Europa (BINE), care include Partidul România Unită, Partidul România Mare şi Partidul Noua Dreaptă.

Întrebat cum se va împăca această alianţă cu o eventuală colaborare în viitor cu Victor Ponta, Bogdan Diaconu a replicat că el are o colaborare cu Adrian Popescu şi cu Tudor Ionescu, liderii PRM şi ND.

"Partidul România Unită are o colaborare cu PRM şi cu Noua Dreaptă. Aceasta este formula politică cu care ne vom prezenta în alegerile ce vor urma şi în faţa românilor. Nu există niciun fel de proiect comun între PRU sau Bogdan Diaconu şi fostul prim-ministru al României Victor Ponta. Şi nu vom mai permite nimănui să folosească naţionalismul românesc pentru a-şi duce bătăliile de putere din PSD sau din altă parte", a precizat Bogdan Diaconu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne