Bizar: Dolină formată pe peluza Casei Albe

Casa Albă, Washington, 23 ianuarie 2018
Casa Albă, Washington, 23 ianuarie 2018 (Charlotte Cuthbertson / Epoch Times)

Washington D.C. este deseori descris sub numele de “Mlaştina” din cauza corupţiei deseori observate în guvernul federal. Însă un eveniment bizar a amintit în această săptămână că o parte a oraşului este construit de fapt pe un fost teren mlăştinos.

Reporterul Steve Herman de la Vocea Americii a postat fotografii cu o dolină tot mai mare apărută în partea de nord a peluzei Casei Albe, notând că dolina este “în mod vizibil mai mare” decât a fost duminică sau luni.

Nu este pentru prima dată când o dolină se formează în capitala Statelor Unite, însă este pentru prima dată când se formează în apropierea Casei Albe.

În anii recenţi, câteva doline s-au deschis pe teritoriul oraşului. În cele mai recente cazuri, un autobuz pentru elevi a rămas blocat într-o dolină în 2017 şi, în luna martie a acestui an, o altă dolină a forţat un grup de rezidenţi să abandoneze două locuinţe.

Casa Albă a fost construită începând cu anul 1792 şi a fost ocupată pentru prima dată în iunie 1800 de către preşedintele John Adams. Cu excepţia câtorva ani după incendierea Washingtonului de către forţele britanice în 1814, Casa Albă a fost de atunci sediul preşedintelui Statelor Unite.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe