Biroul Electoral îi taie aripile lui Cataramă: i-a invalidat candidatura la Primărie / Afaceristul anunţă măsuri

Viorel Catarama
Viorel Catarama (Facebook)

Afaceristul Viorel Catarama anunţă că Biroul Electoral a invalidat candidaturile colegilor săi de partid pentru Consiliul General al Municipiului Bucureşti şi pe a sa la Primăria Capitalei.

Nemulţumit, afaceristul care şi-a construit un plus de notorietate exploatând tema presupusei "dictaturi sanitare" ce ar ameninţa România, anunţă că se va adresa instanţei pentru a contesta decizia Biroului Electoral.

"Biroul Electoral al Circumscripţiei Electorale Bucureşti a luat o decizie ilegală: a invalidat candidaturile Mişcării Patrioţilor Români (MPR) la Consiliul General respectiv la Primăria Capitalei.

Vom ataca această hotărâre în instanţă.

Rog pe toţi membrii şi simpatizanţii noştri să aibă încredere în justiţie. Să avem credinţă că un astfel de abuz va fi sancţionat ca atare!", scrie pe Facebook Cataramă.

Reamintim că Viorel Cataramă a avut probleme cu semnăturile şi la alegerile prezidenţiale, la momentul respectiv Biroul Electoral Central anunţând că "s-a constatat că un număr semnificativ de semnături prezentate ca aparţinând unor persoane diferite prezintă elemente de similitudine evidentă de natură a influenţa îndeplinirea condiţiei legale referitoare la numărul minim de susţinători de 200.000".

 width=