Birchall, despre deputata care a lovit un pieton: Încă mai e membră a Parlamentului, a PSD? Nu au dat-o afară?

Ana Birchall
Ana Birchall (Ana Birchall)

Fostul ministru al Justiţiei Ana Birchall a lansat, marţi, un atac la adresa deputatei PSD Elvira Şarapatin, după ce aceasta, potrivit unui articol apărut în presă, ar fi susţinut că accidentul rutier pe care l-a provocat în urmă cu câteva zile este un lucru “minor” şi că ea nu stă la discuţii pentru “aşa ceva”.

"Era supărată, că astea sunt lucruri minore şi ea nu stă de vorbă pentru aşa ceva", a declarat bărbatul lovit de doamna deputat pe trecerea de pietoni! În accepţiunea acestei doamne deputat, să loveşti un om pe trecerea de pietoni este, aşa, ‘un lucru minor’! Încă mai este membru al Parlamentului această doamnă deputat? Încă mai este membru PSD şi nu au dat-o afară? Condamnare publică din partea Organizaţia de Femei a PSD a unui asemenea comportament ruşinos nici atât ...dar, sincer, nu aveam speranţe dat fiind persoana care conduce Organizaţia de Femei PSD ...nici în cazul derapajelor lui Arsene nu s-a autosesizat că deh sunt prieteni! Ruşine! Pur şi simplu ruşine ...că nu ai ce să spui când vezi aşa tupeu!, a scris Birchall, pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că, la sfârşitul săptămânii trecute, deputata PSD de Gorj Elvira Şarapatin a lovit cu maşina un bărbat pe o trecere de pietoni din Târgu Jiu, după care a fugit de la faţa locului.

Victima, Cosmin Rădescu, în vârstă 50 de ani, din localitatea gorjeană Novaci, paznic la Uzina Mecanică Sadu, a declarat, în legătură cu accidentul, că deputata Elvira Şarapatin a oprit la trecerea de pietoni, însă, pe neaşteptate, a pornit brusc, Adevărul.ro.

Mai mult, Rădescu susţine că femeia nu era atentă la drum, aparent fiind aplecată şi căutând ceva în interiorul maşinii.

Ulterior, Elvira Şarapatin a revenit la locul accidentului, nervoasă şi, potrivit victimei, ar fi declarat că pentru ea genul asta de incidente “sunt lucruri minore” şi că “ea nu stă de vorbă pentru aşa ceva”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne