"Bine aţi venit în comunism!" Tudorel Toader, stăpân peste Ministerul Justiţiei. Impune noi reguli presei

Tudorel Toader(Ministrul Justitiei),
Tudorel Toader(Ministrul Justitiei), (Florin Chirila/Epoch Times)

Mai nou, pentru a intra în Ministerul Justiţiei, jurnaliştii au nevoie, în plus faţă de acreditarea de presă, şi de o legitimaţie aprobată şi semnată personal de ministrul Tudorel Toader, semnalează, pe Facebook, jurnalistul Alex Costache, potrivit căruia nici măcar pe vremea Rodicăi Stănoiu nu s-a mai văzut aşa ceva.

"Bine aţi revenit în comunism! Ca să intri la Ministerul Justiţiei nu îţi trebuie doar o acreditare de presă, ci mai nou şi o legitimaţie de Ministerul Justiţiei aprobată şi semnată personal de ministrul Tudorel, profesor universitar doctor! Ştiţi că doar generalul de Justiţie militară profesorul universitar doctor Gabi Oprea a mai vrut la un moment dat să impună presei legitimaţii de MAI. Nici pe vremea Rodicăi Stănoiu nu a fost aşa ceva.

P.S. Că suntem în faţa unei puteri agresive şi nesimţite, presa constată zilnic pe pielea ei având contact cu ei de la vlădică la opincă. Şoferii şi portarii de la instituţii, de exemplu, sunt şi ei deosebit de "scrofuloşi" la datorie!", scrie jurnalistul, pe Facebook.