Bicicliştii, aşteptaţi în acest weekend la BikeFest

BikeFest îi aşteaptă pe cei dornici să pedaleze şi să se distreze la cea de a şasea ediţie, organizată în acest weekend în Parcul Izvor.
(JOEL SAGET / AFP / Getty Images)

Parcul Izvor din Bucureşti va fi în weekendul ce vine gazda unei noi ediţii BikeFest, eveniment dedicat bicicliştilor urbani, la care sunt aşteptate să participe circa 8500 de persoane.

"Timp de două zile, pe 3 şi 4 septembrie, în parcul Izvor din Bucureşti, sărbătorim un an frumos în care am adunat mulţi kilometri pe bicicletă. Nu contează ce tip de bicicletă ai sau dacă îţi închiriezi una I’Velo, contează să fii la BikeFest.

BikeFest este locul în care bicicliştii adevăraţi îşi dau întâlnire, este evenimentul pe care nu ai voie să îl ratezi. BikeFest înseamnă urban race prin curtea Palatului Parlamentului, locul unde găseşti cele mai fun competiţii, activităţi de relaxare, muzică şi multe, multe premii", scriu, organizatorii, pe site-ul bikefestromania.ro.

Amatorii de "biciclit" vor avea parte, la Bike Fest, de următoarele activităţi:

Urban Race – MTB Race & ROAD Race, "o super competiţie prin curtea Palatului Parlamentului" pentru care participanţii au nevoie de o bicicletă de MTB sau o cursieră.

"Ştim că ai o inimă mare şi că vrei să ajuţi nişte copii frumoşi. În fiecare an, Green Revolution donează biciclete tinerilor sau copiilor care au mare nevoie. Noi avem nevoie de tine ca să putem îndeplini dorinţele celor mici. Vino împreună cu alţi 19 prieteni, căci pentru fiecare 20 de biciclişti prezenţi în tur vom dona o bicicletă unui copil care are nevoie de ea pentru a parcurge distanţe de câţiva km între şcoală şi casă. Vă aşteptăm în număr cât mai mare, de biciclete ne ocupăm noi", scriu organizatorii.

Competiţii de Speed Race, cursa de viteză, realizată pe aleile principale ale Parcului Izvor, desfăşurată cu câte doi participanţi pe cursă şi Doi pe bicicletă, "cea mai amuzantă competiţie dedicată cuplurilor, prietenilor sau familiei."

"Instructorii World Class încing atmosfera la cel mai mare marathon de cycling şi aerobic. 300 de biciclete, 6 ore de pedalat, oameni care iubesc mişcarea şi pedalatul, şi o explozie de energie cum nu o să mai întâlneşti nicăieri.

Între timp, dacă ai chef să-ţi scoţi bicicleta în oraş, poţi să o personalizezi, să o repari sau să o vinzi la talcioc, dacă te-ai plictisit de ea, poţi să-ţi cumperi una nouă, căci avem şi zona de bike expo.

BikeFest este despre oameni frumoşi şi pasiunea pentru pedale, este despre timp petrecut în comunitatea numeroasă din care faci parte, despre mişcare, distracţie, relaxare şi bună dispoziţie. Vom sărbători timp de 2 zile participând la concursuri antrenante, vom fredona împreună cu trupe cunoscute, ne vom relaxa şi bucura împreună de cel mai mare festival urban dedicat bicicliştilor.

Ştim că biciclistele sunt mereu chic aşa că le aşteptăm în zona târgului de handmade pentru a se accesoriza cu cele mai frumoase brăţări, genţi, tricouri, medalioane şi broşe toate cu şi despre biciclete", îi mai îmbie organizatorii pe bicilişti.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport