Benzinăriile duty-free legalizate ”întâmplător” de Dodon. Năstase: Acesta încearcă să ascundă crime premeditate

Igor Dodon este vulnerabil în faţa banilor şi justiţiei de buzunar a lui Plahotniuc. După schimbarea puterii legislative suspendarea şi demiterea acestuia devin primordiale, afirmă liderul Platformei DA.
Andrei Năstase, liderul Platformei DA
Andrei Năstase, liderul Platformei DA (facebook.com / Andrei Năstase)

Preşedintele Igor Dodon a declarat vineri seară în cadrul unei emisiuni televizate, că este împotriva legalizării benzinăriilor duty-free, în pofida faptului că personal a promulgat proiectul de lege, acesta fiind publicat în Monitorul Oficial.

„Când am analizat legea, acolo nu era scris duty-free. Dacă intră aceste scheme în vigoare, atunci vom avea minus 1,5 miliarde de lei în buget”, a adăugat şeful statului.

De menţionat că purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Maxim Lebedinschi a recunoscut pentru Ziarul de Gardă că Igor Dodon a promulgat legalizarea business-ul cu produse petroliere în regim duty-free fără a o studia minuţios deoarece împreună cu acest amendament au parvenit toate proiectele de lege votate în ultima zi a şedinţei plenare, iar instituţia prezidenţială tehnic nu a reuşit să identifice proiectul de lege, camuflat în textul politicii fiscale în mod general.

În context, liderul Platformei DA Andrei Năstase a ţinut să sublinieze că Igor Dodon încearcă să ascundă crime premeditate după propria sa ignoranţă.

„În realitate, însă acesta este executantul perfect docil al regimului Plahotniuc, fiind vulnerabil în faţa banilor şi justiţiei de buzunar a acestuia”, a adăugat preşedintele Platformei DA precizând că după schimbarea puterii legislative suspendarea şi demiterea lui Dodon devin primordiale deoarece Republica Moldova are nevoie de un adevărat preşedinte, nu de un jalnic impostor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe