Begu se va duela cu Monica Puig în semifinalele turneului de la Florianopolis. Ana Bogdan va juca împotriva tenismanei Timea Babos

Jucătoarea din Puerto Rico va trebui să ţină piept sportivei noastre pentru a putea fi mai aproape de cucerirea prestigiosului trofeu.
Tenismana română Irina Camelia Begu.
Tenismana română Irina Camelia Begu. (WTA Brasil Tennis Cup/facebook)

Cotată cu şansa a doua la cucerirea trofeului sud-american, Irina Begu (25 ani, 31 WTA) o va întâlni pe portoricana Monica Puig în semifinalele turneului WTA de la Florianopolis (Brazilia), dotat cu premii totale de 226.750 dolari.

În vârstă de 22 de ani, tânăra sportivă din Puerto-Rico (cap de serie numărul trei) a obţinut calificarea în penultimul act după ce a trecut de Naomi Osaka (Japonia) cu scorul de 6-3, 6-4, în timp ce Begu a dispus şi ea în sferturi de o sportivă din 'Ţara Soarelui Răsare', Nao Hibino (N.7) cu 6-2, 6-4.

Cele două tenismene s-au întâlnit o singură dată până acum, anul acesta, în optimi la Charleston, românca câştigând în trei seturi cu scorul de 1-6, 6-2, 7-6 (4).

În cealaltă semifinală, Ana Bogdan (23 ani, 127 WTA) va avea o adversară dificilă, unguroaica Timea Babos (23 ani, 44 WTA), care a dispus în sferturi de Jelena Ostapenko (Letonia/N.4) cu 4-6, 6-3, 6-2. Ana Bogdan a trecut de ucraineanca Liudmila Kicenok cu 6-3, 6-3.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport