BedBox, o valiză-pat pentru zborul în avion cu copii mici (video)

Având în vedere că zborul în avion sau tren cu copii mici poate fi o "tortură", a fost creată o valiză-pat pentru călătoriile pe distanţe lungi.

Valiza-pat BedBox
Valiza-pat BedBox

Dorind să vă facem cunoscute ultimele noutăţi ce vă pot facilita călătoriile - de la cortul inteligent şi ecologic, care oferă lumină, căldură, electricitate şi internet, numit The Solar Concept Tent, la valiza inteligentă Floatti dotată cu un mic ecran tactil de unde vă puteţi conecta valiza cu telefonul şi puteţi efectua apeluri, acces la hărţi şi trimite mesaje - astăzi, cu ajutorul videoclipului de mai sus, vă prezentăm valiza-pat BedBox, accesoriu de călătorie cu avionul sau cu trenul, pentru familiile cu bebeluşi şi copii.

Orice părinte care a călătorit cu avionul cu bebeluşi şi copii mai mici sigur şi-ar fi dorit să cunoască BedBox. Acesta rezolvă cele mai frecvente neplăceri în timpul zborului sau călătoriei cu trenul pe distanţe mai lungi, de exemplu, atunci când copiii sunt plictisiţi, obosiţi şi au nevoie să doarmă, şi este este destul de dificil să găsiţi o poziţie confortabilă la bord.

Valiza-pat BedBox a fost brevetată de un inginer aeronautic şi ex-pilot norvegian, împreună cu soţia sa, după ce au lucrat şase ani la designul acesteia.

Conceptul este simplu, dar genial: o valiză cu roţi care se transformă într-un pat în timpul călătoriei, atfel încât copiii cu vârsta între 0 şi 4 ani (cu o înălţime de până la 110 cm) să se întindă şi să doarmă. Mai poate fi folosită şi pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 şi 7 ani aceştia putând să-şi întindă picioarele, ceea ce este confortabil deoarece nu ajung la sol.

BedBox este sigură (este posibilă folosirea centurii de siguranţă în timpul somnului), uşor de instalat şi stabilă. Este suficient ca baza să fie extinsă, după care se pune deasupra o mică saltea (lavabilă) care este inclusă. Se adaptează la spaţiul disponibil între cele două scaune standard ale aeronavelor comerciale din clasa economică, avându-se în vedere, de asemenea, faptul că scaunul pasagerului din faţă poate fi înclinat.

Ca valiză, are dimensiunile standard permise unui bagaj de mână (46 x 20 x 36cm), trei kilograme greutate (inclusiv salteaua) şi o capacitate de 20 de litri, unde pot fi depozitate jucăriile preferate. De asemenea, are roţi pivotante şi o curea, iar copiii pot fi plimbaţi pe valiză. Preţul este de 159 euro.

Mai multe informaţii: BedBox