Bebeluşii soldăţei – partea a doua (video)

David şi Zac
David şi Zac (Facebook)

Vă aduceţi aminte de gemenii care la un an şi jumătate se comportau ca nişte mici soldăţei care execută imediat un ordin?

V-am promis că revenim cu un filmuleţ cu evoluţia lor şi să arătăm că au rămas la fel de ascultători când vine ora de culcare, doar că acum, fiind un pic mai mari (2 anişori), „echipamentul” s-a schimbat.

Clipul începe cu joaca celor doi care se imită unul pe celălalt, creând impresia că ar fi doar un copil care se joacă într-o oglindă. La întrebarea „sunteţi gata de culcare” a tatălui lor, ei răspund imediat că da, îşi iau „armele” din dotare, adică biberoanele, şi în pas alergător pornesc imediat către dormitor. Aici nu mai au de escaladat gratiile pătuţurilor clasice de bebeluşi, ci îi aşteaptă două pătuţuri în formă de maşină, care ar simplifica modul lor de a se bagă la culcare. Însă „soldăţeii” noştri preferă să-l complice, escaladând partea din faţa, mai înaltă, nu băgându-se în pat pe partea laterală, mai joasă.

După această demonstraţie de agilitate, urmează pupicul şi urările de noapte ale părinţilor.

David şi Zac trăiesc într-o mare familie, cu încă o soră şi un frate mai mari, dar şi un frăţior mai mic, Michael, iar aventurile lor haioase le puteţi urmări pe pagina lor de facebook: Family Fun Pack.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.