"Bazar" princiar. Paul "al României" executat silit, în stradă

Prinţul Paul
Prinţul Paul (printulpaulderomania.ro)

Paul al României a fost executat silit joi, în stradă, pentru o datorie de aproape cinci milioane de lire pe care o are la un jurnalist britanic, relatează Digi24.ro.

Licitaţia obiectelor de artă a avut loc pe trotuarul din faţa casei lui Paul, unde obiectele de artă au fost expuse în remorca unui camion de marfă, după ce "al României" nu i-a permis executorului judecătoresc să îi intre în casă.

"Distracţia"a fot întreruptă de poliţişti, care au cerut documente, moment în care organizatorii licitaţiei au fost nevoiţi să închidă maşina valoroasă şi să caute alt loc în care să vândă bunurile lui Paul al României.

Potrivit Digi24.ro, obiectele de artă au fost confiscate de executori după ce acesta a pierdut un proces cu un ziarist britanic, Marco Houston.

„Prinţul a spus că mi-a împrumutat mie bani, ceea ce este incorect. Eu l-am dat în judecată şi i-am cerut daune morale... suma totală este de 4,7 milioane de lire”, a declarat jurnalistul.

Povestea datoriei

Potrivit Digi24.ro, Paul al României şi jurnalistul britanic s-au cunoscut în urmă cu zece ani, după ce reporterul l-ar fi denigrat pe Paul într-un articol.

Ulterior, aşa-zisul prinţ a mers la Londra să îi ceară explicaţii jurnalistului şi a ajuns să se împrietenească cu acesta. La ceva vreme după sudarea relaţiei, Paul şi-ar fi rugat noul amic două lucruri: să scrie ceva defăimător la adresa Principelui Radu şi să îi împrumute două milioane de euro.

Articolul a apărut, iar Radu Duda l-a dat în judecată pe reporter şi a câştigat procesul, cerându-i apoi jurnalistului despăgubiri. La rândul său, Huston s-a îndreptat împotriva lui Paul, personaj controversat, care nu a fost niciodată recunoscut de Casa Regală că moştenitor al tronului, aşa cum se pretinde.

Reamintim în context ca "al României" are, în prezent, pe lângă datoria către jurnalistul britanic, şi probleme cu legea, fiind trimis în judecată în dosarul uriaşelor retrocedări de păduri.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne