Băsescu: Ţeparul de Teleorman a convocat sesiune extraordinară şi a intrat în concediu! Somn uşor, votanţi ai PSD-ului!

Traian Basescu
Traian Basescu (Florin Chirila\Epoch Times)

Liviu Dragnea a plecat în concediu chiar înainte de sesiunea extraordinară a Parlamentului, căci aceasta "va prilejui" Guvernului Tudose ocazia unor ordonanţe de urgenţă, care vor face praf programul de guvernare cu care Dragnea se lăuda în campanie electorală.

În opinia lui Băsescu, drama este nu că Dragnea (care acum fuge) a crezut în programul de guvernare servit de "incompetentul" Vâlcov ci că electoratul l-a crezut.

Redăm postarea lui Băsescu

"Ţeparul de Teleorman
Ţeparul de Telorman, Liviu Dragnea, a convocat sesiune extraordinară a Parlamentului pentru mâine, la ora 15. Sesiunea extraordinară va prilejui guvernului Tudose ocazia unor ordonanţe de urgenţă care vor face pulbere tot programul de guvernare cu care Dragnea a înşelat un popor întreg în campanie. Un program pe care incompetentul Vâlcov i l-a servit, iar „păcăliciul” de Teleorman l-a înghiţit fără să înţeleagă aberaţiile din acest program.

Dar drama mare nu este că Dragnea, în incompetenţa lui, a crezut într-un program fantezist. Marea problema este că 3 milioane de români, votanţi ai PSD, în propria lor naivitate, iar pentru unii sărăcie, l-au crezut. Şi, pentru ca laşitatea acestui ţepar ordinar, care este Liviu Dragnea, să fie pe deplin ilustrată, ţeparul de Teleorman a convocat sesiune extraordinară şi a intrat în concediu, delegând atribuţiunile vicepreşedintelui (lacheului) Iordache.
În continuare, noapte bună şi somn uşor, votanţi ai PSD-ului!", scrie, pe Facebook, fostul preşedinte.