Băsescu: Tăricene, este timpul să te retragi din politică. Dai semne de decrepitudine agresivă

Traian Băsescu, 31 ianuarie 2014
Traian Băsescu, 31 ianuarie 2014 (Sean Gallup / Getty Images)

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, a lansat miercuri, pe contul său de Facebook, un atac extrem de dur la adresa şefului Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, după ce acesta a cerut demiterea şefelor DNA şi ÎCCJ.

Mesajul, intitulat "Evoluţia cancerigenă a lui Tăriceanu", arată două momente considerate reprezentative de către fostul şef de stat:

Anul 2006 – printr-un bileţel secret, în calitate de prim ministru, cerea Preşedintelui României să facă trafic de influenţă în justiţie pentru a proteja un inculpat - Patriciu.

Anul 2015 – printr-o scrisoare oficială, în calitate de Preşedinte al Senatului, cere Preşedintelui României decapitarea justiţiei pentru a proteja un inculpat - Şova.

"Tăricene, este timpul să te retragi din politică pentru că mintea ta generează rebuturi tot mai mari, iar avansarea în vâstă nu ţi-a adus înţelepciune, ci semne vădite de decrepitudine agresivă", îi transmite Traian Băsescu preşedintelui Senatului.

Recomandăm şi Tăriceanu, pus de la punct cu eleganţă de Danileţ după ce a cerut demiterea şefelor DNA şi ÎCCJ

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.