Băsescu: Sunt ultimele zile când Dragnea mai poate pleca din fruntea PSD pentru că vrea el

Fostul preşedinte Traian Băsescu prevesteşte sfârşitul domniei liderului PSD Liviu Dragnea.
Traian Basescu
Traian Basescu (Florin Chirila\Epoch Times)

Fostul preşedinte Traian Băsescu a afirmat vineri, pe pagina sa de socializare, că trăim ultimele zile în care Liviu Dragnea mai poate pleca din fruntea PSD pentru că "vrea el".

"Daddy pare a nu înţelege nimic! Dragnea nu mai controlează în momentul de faţă nici Guvernul, nici grupurile parlamentare, nici majoritatea parlamentară şi nici partidul al cărui preşedinte crede că mai este. Sunt ultimele zile când Dragnea mai poate pleca din fruntea PSD pentru că vrea el", a declarat Băsescu.

În opinia fostului preşedinte, peste câteva săptămâni va fi prea târziu pentru Dragnea şi va pleca pentru că a fost dat afară.

"Până şi pesediştii au început să priceapă ce dezastru a însemnat supunerea oarbă faţă de Dragnea pentru partid, pentru guvern şi pentru ţară. Dragnea, pleacă acum! PS – Nu uita să-l iei şi pe 'marele gânditor' Vâlcov", a precizat Băsescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne