Băsescu: Sunt mulţi care au eticheta de "idiot" pe frunte în Guvern, nu poţi s-o pui numai pe Andruşcă

Liderul PMP Traian Băsescu s-a arătat extrem de nemulţumit de mulţi dintre membrii Cabinetului Dăncilă.
Traian Basescu
Traian Basescu (Florin Chirila\Epoch Times)

Fostul preşedinte Traian Băsescu, fondatorul PMP, a lansat un atac dur joi seară, la postul B1 TV, la adresa miniştrilor Eugen Teodorovici, Dănuţ Andruşcă, Lucian Şova, Rovana Plumb, Radu Oprea, Teodor Meleşcanu, precum şi a vicepremierului Paul Stănescu.

"Sunt mulţi care au eticheta de 'idiot' pe frunte în acest Guvern, nu poţi s-o pui numai pe Andruşcă. Eu aş lua un criteriu elementar în analiza miniştrilor: absorbţia de fonduri europene. România are 43 de miliarde de euro! Paul Stănescu, sau ministrul Artimetică, n-a cheltuit bani... Am văzut reacţia Discotecarului la declaraţia doamnei Creţu. E atât de evident că habar n-are care sunt procedurile pentru utilizarea banilor europeni. Nici nu ştiu de ce stă acolo. Teodorovici e un mare aburitor!", a declarat Traian Băsescu.

Fostul şef de stat a subliniat că banii europeni nu sunt buni pentru PSD pentru că nu pot fi furaţi.

"Dacă-s bani controlaţi, care nu pot fi furaţi, nu-s buni pentru PSD. Daea, la Agricultură, n-a utilizat mai deloc pilonul 2 din Politica Agricolă Comună. Andruşcă, altă panaramă! Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene.... Sunt numai propagandişti! De ministrul Transporturilor nici n-aş vrea să mai vorbesc după ce a lansat teoria că autostrăzile gonesc investitorii pentru că cresc salariile. E ridicol modul de gândire al acestui domn! Radu Oprea... nici nu ştiu cine e omul ăsta", a precizat Traian Băsescu.

Despre ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, fostul şef de stat a afirmat că este "o mumie pietrificată în tradiţiile vechii dimplomaţii româneşti".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne