Băsescu: Sunt mulţi care au eticheta de "idiot" pe frunte în Guvern, nu poţi s-o pui numai pe Andruşcă

Liderul PMP Traian Băsescu s-a arătat extrem de nemulţumit de mulţi dintre membrii Cabinetului Dăncilă.
Traian Basescu
Traian Basescu (Florin Chirila\Epoch Times)

Fostul preşedinte Traian Băsescu, fondatorul PMP, a lansat un atac dur joi seară, la postul B1 TV, la adresa miniştrilor Eugen Teodorovici, Dănuţ Andruşcă, Lucian Şova, Rovana Plumb, Radu Oprea, Teodor Meleşcanu, precum şi a vicepremierului Paul Stănescu.

"Sunt mulţi care au eticheta de 'idiot' pe frunte în acest Guvern, nu poţi s-o pui numai pe Andruşcă. Eu aş lua un criteriu elementar în analiza miniştrilor: absorbţia de fonduri europene. România are 43 de miliarde de euro! Paul Stănescu, sau ministrul Artimetică, n-a cheltuit bani... Am văzut reacţia Discotecarului la declaraţia doamnei Creţu. E atât de evident că habar n-are care sunt procedurile pentru utilizarea banilor europeni. Nici nu ştiu de ce stă acolo. Teodorovici e un mare aburitor!", a declarat Traian Băsescu.

Fostul şef de stat a subliniat că banii europeni nu sunt buni pentru PSD pentru că nu pot fi furaţi.

"Dacă-s bani controlaţi, care nu pot fi furaţi, nu-s buni pentru PSD. Daea, la Agricultură, n-a utilizat mai deloc pilonul 2 din Politica Agricolă Comună. Andruşcă, altă panaramă! Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene.... Sunt numai propagandişti! De ministrul Transporturilor nici n-aş vrea să mai vorbesc după ce a lansat teoria că autostrăzile gonesc investitorii pentru că cresc salariile. E ridicol modul de gândire al acestui domn! Radu Oprea... nici nu ştiu cine e omul ăsta", a precizat Traian Băsescu.

Despre ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, fostul şef de stat a afirmat că este "o mumie pietrificată în tradiţiile vechii dimplomaţii româneşti".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne