Băsescu: Nu are rost să închizi terasele după ora 23.00. Beţivii se îmbată până la acea oră

Traian Basescu
Traian Basescu (Epoch Times România)

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, la România TV, că nu este de acord cu închiderea teraselor după ora 23.00, precizând că beţivii se îmbată până la acea oră. În plus, europarlamentarul a reiterat că virusul nu va dispărea “mâine” şi, prin urmare, anumite măsuri luate de autorităţi împotriva Covidului ar trebui revizuite.

"Cu una dintre măsuri mi se pare fără sens. Acest 23 pentru terase. Ce are să-l laşi pe om până la 1 noaptea? Nu o să se bage un turist la ora 23 în cameră. Oamenii vin să stea la aer. Beţivii se îmbată până la ora 23. Aici se putea o oarecare generozitate cu păstrarea recomandărilor privind distanţarea, dar este responsabilitatea patronilor", a susţinut Băsescu, fiind întrebat despre noile restricţii aplicate de Guvernul Orban.

De asemenea, Traian Băsescu şi-a exprimat speranţa că măsurile luate de Guvern vor duce la o plafonare a numărului de cazuri de noi infecţii, în special în condiţiile în care “nu suntem în situaţia în care această pandemie trece mâine”.

“Va fi un virus care ne va însoţi o perioadă lungă de timp şi probabil ne va schimba modul de viaţă. Acest virus a apărut din senin şi oamenii nu au fost cei mai buni prieteni ai naturii. Natura şi-a creat propriile sisteme. Sper ca măsurile luate să plafoneze infecţiile la 1.200-1.300, dar am auzit specialişti care vorbesc despre o explozie a infecţiilor”, a mai afirmat fostul şef de stat.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne