Băsescu: Kelemen Hunor şi gaşca lui din UDMR sunt în panică. Se tem că maghiarii oneşti nu le vor da votul

Traian Băsescu
Traian Băsescu (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Liderul PMP Traian Băsescu a opinat, pe pagina sa de Facebook, că decizia UDMR de a îngheţa relaţiile cu alianţa de guvernare PSD-ALDE vine pentru că reprezentanţii Uniunii, în frunte cu Kelemen Hunor, se tem că nu vor mai primi voturile electoratului de etnie maghiară.

„UDMR în panică! Kelemen Hunor şi gaşca lui de la vârful UDMR au intrat în panică. Compromisă de cârdăşia cu Budapesta şi dezavuată de cetăţenii români de etnie maghiară, gaşca lui Kelemen Hunor s-a speriat de riscul că maghiarii oneşti nu le vor da votul pentru a intra în Parlamentul European”, a scris Băsescu.

În plus, fostul preşedinte este de părere că „liderii UDMR, desprinşi de realităţile minorităţii pe care pretind că o reprezintă, s-au agăţat cu disperare de incidentul de la Valea Uzului şi au anunţat îngheţarea relaţiilor cu alianţa PSD-ALDE, pe care, contra cost (contra funcţii şi contracte) au sprijinit-o până acum fără rezerve în politică antinaţională pe care au dus-o”.

Fostul şef de stat însă consideră această decizie a UDMR ca pe o manevră politică menită să arunce praf în ochii electoratului.

„În realitate, Kelemen Hunor şi gaşca lui au anunţat îngheţarea relaţiilor cu PSD şi ALDE în încercarea de a-i păcăli pe etnicii maghiari că s-au desprins de cârdăşia cu Dragnea, Vâlcov, Chiţoiu şi Tăriceanu, încercând astfel să-şi salveze rezultatul electoral de la europarlamentare. Eu sper că nu vor reuşi să-i mai păcălească încă o dată pe oneştii cetăţeni români de etnie maghiară”, a conchis Băsescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne