Băsescu: Dragnea recită poeziile de proastă calitate dictate de Vâlcov. Tudose pare mult mai logic

Spre deosebire de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, care recită poeziile de proastă calitate pe care i le-a dictat fostul ministru Darius Vâlcov, premierul Mihai Tudose pare că înţelege ce se întâmplă în ţară, susţine senatorul Traian Băsescu.
Traian Basescu
Traian Basescu (Florin Chirila\Epoch Times)

Premierul Mihai Tudose "pare mult mai ancorat în realităţi" şi "mult mai logic" decât liderul PSD Liviu Dragnea, a opinat duminică seară, la postul B1 TV, fostul preşedinte Traian Băsescu.

"Mie, Tudose mi se pare mult mai aşezat, că din gura lui am auzit 'nu se poate introduce impozitul pe cifra de afaceri', din gura lui am auzit 'nu e nicio eficienţă să impozităm suplimentar salariile mari', din gura lui am auzit 'nu merge cu impozitul global pe gospodării'. Deci, Tudose care....e şahist, pare a fi mult mai logic decât Dragnea, care recită poeziile de proastă calitate pe care i le-a dictat Vâlcov. Tudose pare mult mai ancorat în realităţi şi mai dispus să-şi asume. Înţelege ce se întâmplă", a declarat Băsescu, citat de Agerpres.

Senatorul PMP a atras atenţia că s-a ajuns ca "în plină creştere economică" să se "ajusteze prostiile economice" făcute din 2012, odată cu instalarea Guvernului Ponta, şi până acum.

"Nu este o creştere (economică - n.r.) sănătoasă, ci una bazată pe consum, nu pe investiţii. Eu zic că în a doua parte a anului 2018 (situaţia se va agrava - n.r.). Este o evaluare personală. Dacă Tudose nu ia nişte măsuri să stopeze umflarea cheltuielilor. Noi am ajuns aproape la 9% cheltuieli cu salariile aparatului de stat. 9% din PIB. Este enorm, enorm", a subliniat Băsescu, adăugând că, în curând, se va auzi următoarea formulare, respectiv "la fiecare zece salariaţi care pleacă mai angajăm unul".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne