Băsescu: Dacă PNL are nevoie de PMP pentru a guverna, vrem funcţia de premier

Dacă PNL va ajunge la mâna PMP să formeze Guvernul după parlamentare, Traian Băsescu cere nici mai mult nici mai puţin decât funcţia de premier.
Traian Basescu
Traian Basescu (Florin Chirila\Epoch Times)

Partidul Mişcarea Populară exclude orice guvernare cu PSD şi ALDE după alegerile parlamentare din 11 decembrie, a declarat sâmbătă, în cadrul unui eveniment electoral, liderul acestui partid, Traian Băsescu.

"Vrem să fim la guvernare, dar nu în orice condiţii şi nu cu oricine. Exclud orice guvernare cu PSD şi cu ALDE. Dacă doamna Gorghiu se va răzgândi şi pe data de 12 decembrie constată că nu poate guverna fără PMP, sigur o să ne caute, iar atunci o să îi spunem şi exigenţele noastre, şi anume funcţia de prim-ministru. Fără această condiţie nu ne putem încurca cu unii care s-au dovedit neputincioşi", a subliniat Traian Băsescu, citat de Agerpres.

Liderul PMP a precizat că această formaţiune politică nu vrea să participe la guvernare de dragul de a-şi exercita puterea, ci pentru că sunt de făcut lucruri extrem de importante.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne