Băsescu, către Sevil Shhaideh: „Nu acceptaţi nominalizarea! Nu fiţi parte a unui joc politic ce nu vă aparţine!”

Fostul şef al statului susţine că Shhaideh - cea pe care Dragnea a propus-o pentru postul de premier pe care el nu poate deocamdată să-l ocupe - are o reputaţie impecabilă şi-i cere acesteia să nu intre în jocul politic al liderului PSD.
Traian Băsescu
Traian Băsescu (Epoch Times România)

Liderul PMP, Traian Băsescu, i-a transmis, joi, un mesaj premierului propus de PSD, Sevil Shhaideh - despre care susţine că are o reputaţie impecabilă - să nu accepte nominalizarea pentru postul de premier, post pe care Dragnea nu a putut să îl ocupe personal, datorită condamnării penale.

Redăm mesajul lui Băsescu:

"Pentru Doamna Sevil Shhaideh
Doamnă, recunosc faptul că nu vă cunosc şi dacă, până astăzi, v-aş fi întîlnit pe stradă, n-aş fi ştiut cine sunteţi.
Imediat ce am aflat despre nominalizarea dumneavoastră, am sunat la Constanţa. Mi-am sunat finii tătari (eu le spun fini, ei îmi spun naşul dar şi unii, şi alţii, ştim că la căsătoria lor am fost martori), mi-am sunat cunoştinţe din comunitatea turco-tătară din Constanţa. Toţi au vorbit extraordinar de frumos despre dumneavoastră.
Aveţi o reputaţie impecabilă.
De aceea, vă rog, nu acceptaţi nominalizarea. Nu fiţi parte a unui joc politic ce nu vă aparţine", scrie pe Facebook, Băsescu.

Reamintim că Sevil Shhaideh vine din Constanţa, unde, potrivit liderului USR, a făcut parte din gaşca Nicuşor Constantinescu - Radu Mazăre, titulari ai numeroase dosare penale şi despre care se susţine că au jefuit judeţul. Concret, Shhaideh a fost director al Direcţiei Proiecte din Consiliul Judeţean Constanţa, instituţie condusă ani de zile de celebrul Nicuşor Constantinescu.

De altfel, Shhaideh ar fi fost audiată, în calitate de martor în dosarul de corupţie Tel Drum, firmă despre care presa a scris că ar fi controlată de Liviu Dragnea. În acest dosar, un apropiat al lui Liviu Dragnea ar fi scos informaţii clasificate secret de stat din DNA referitoare la Tel Drum şi ar fi încercat să i le dea şefului PSD, scrie România Liberă.

Shhaideh a fost persoana care l-a înlocuit pe Liviu Dragnea la şefia Ministerului Dezvoltării Regionale, după ce acesta a demisionat, în urma condamnării la închisoare cu suspendare în dosarul fraudării referendumului din 2012.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne