Băsescu: Alina Gorghiu recunoaşte că au nenorocit o ţară pentru că voiau să lupte împotriva mea

Electoratul PDL trebuie să înţeleagă că locul lor nu este să susţină acest PNL în care PDL-ul a dispărut, locul lor este la PMP, a opinat fostul preşedinte Traian Băsescu.
Traian Băsescu
Traian Băsescu (Epoch Times România)

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, susţine că o apreciază mai mult pe şefa PNL Alina Gorghiu după afirmaţia sa potrivit căreia USL a fost o construcţie pentru a lupta împotriva fostului şef al statului.

"Uite, deşi nu o apreciam, este un lucru extraordinar când un politician la vârful unui partid, indiferent cum îl cheamă, recunoaşte că au nenorocit o ţară pentru că voiau să lupte împotriva lui Băsescu. După declaraţia asta cred că o să o apreciez mai mult pe Alina Gorghiu. Iese la iveală o realitate. (...)

N-a contat decât un singur lucru, să încerce să mă izoleze, să mă îndepărteze din funcţie pentru că-i deranja începutul de funcţionare a justiţiei care s-a făcut în timpul meu. Atenţie, nu o să spun niciodată că justiţia în timpul meu a funcţionat perfect, cu erori, cu...dar a început să se mişte", a declarat luni seară, la postul B1 Tv, Traian Băsescu, citat de Agerpres.

În opinia fostului preşedinte, prin declaraţia făcută, Alina Gorghiu a arătat practic că "locul electoratului PDL este la PMP".

"Eu îi mulţumesc mult pentru că asta va arăta electoratului PDL că locul lui e la PMP, nu acolo. Deci, îi mulţumesc, a fost foarte corectă. Eu sper că această declaraţie trezeşte nu pe politicienii PDL, de care m-am despărţit brutal, pentru că au furat o Convenţie unii din ei, dar electoratul PDL să înţeleagă că locul lor nu este să susţină acest PNL în care PDL-ul a dispărut. Locul lor e la PMP", a punctat Traian Băsescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne