Băsescu a explodat: Greu de imaginat cât pot fi de incompetenţi! Afară din funcţii incompetenţilor!

Traian Băsescu
Traian Băsescu (Epoch Times România)

Fostul preşedinte Traian Băsescu a reacţionat dur, joi, pe pagina sa de socializare, cu privire la criza din domeniul energiei care a lovit România.

"Greu de imaginat cât pot fi de incompetenţi! Era greu de imaginat că în iarna anului 2018-2019 un mare complex energetic cum este cel de la Rovinari ar putea trece la reducerea producţiei de energie electrică prin oprirea unui grup energetic, urmare a lipsei cărbunelui din depozite. Mai mult, alte două grupuri ale centralei de la Rovinari sunt pe punctul de a fi oprite tot din lipsa cărbunelui în depozite.

Oare cât de nepăsător, prost sau sabotor poate fi un ministru al Energiei sau un director general, care nu veghează la formarea stocurilor de cărbune pentru iarnă, când în subordinea aceluiaşi ministru sau în subordinea aceluiaşi director general al Complexului Energetic Oltenia, se află şi exploatarea de cărbune şi producerea de energie electrică.

Afară din funcţii incompetenţilor !

PS - Doamna Dăncilă anunţă poporul că a cerut să fie informată asupra stocurilor de cărbune aflate la Complexul Energetic Oltenia. Ce ridicol... despre stocuri doamna premier trebuia să se informeze în septembrie şi octombrie 2018", a scris Traian Băsescu.

Reamintim că greva minerilor din Gorj a scăpat total de sub controlul autorităţilor, stocurile de cărbune sunt aproape epuizate şi termocentralele s-ar putea opri. Iar despre situaţia care se ştie de multă vreme, premierul Viorica Dăncilă susţine că a fost informată suspect de târziu şi insinuează existenţa unor vinovaţi ce fac speculaţii pe spatele românilor. Detalii aici.

Ulterior, Guvernul a reuşit să detensioneze situaţia de la CE Oltenia, promiţându-le greviştilor bani mai mulţi la salariu, sporuri, prime, vouchere. La 7 mine din zece se reia lucru. Detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne