"Baronul" PSD Neamţ pretinde că l-a determinat pe Iohannis să nu-i retragă decoraţia lui Gică Popescu / Replica PNL

Ionel Arsene
Ionel Arsene (Facebook / Ionel Arsene)

Preşedintele PSD Neamţ, Ionel Arsene, pretinde că l-ar fi determinat pe preşedintele Klaus Iohannis să nu îi retragă decoraţia - ordinul "Meritul Sportiv" - celebrului fotbalist Gigă Popescu, care fusese condamnat penal în dosarul "Transferurilor". În replică, liberalii îl acuză pe baronul roşu că "vrea să fie nominalizat ca răspândacul de fake news al anului 2019".

"În urma presiunilor publice făcute de mine şi de foarte mulţi ROMÂNI adevăraţi, Iohannis nu a mai retras decoraţia acordată marelui ROMÂN Gică Popescu. Mulţumesc tuturor ROMÂNILOR lângă care am fost alături în acest demers. Iată că se poate să ne facem auziţi chiar dacă preşedintele Iohannis vrea să se facă că nu ne aude. Cum era de aşteptat, liberalii de la Neamţ fac ce ştiu mai bine. Sunt penibili şi ne iau pe toţi de proşti. În loc să recunoască greşeala pe care era să o comită Iohannis se comporta ca şi cum Iohannis nu ar fi avut în intenţie să facă nimic, totul a fost un fake news şi noi, toţi ROMÂNII care am fost de partea lui Gică Popescu, suntem nişte nebuni care s-au agitat inutil. Vor vedea liberalii la următoarele alegeri că ROMÂNII ADEVĂRAŢI nu sunt nici nebuni, nici proşti", a declarat Ionel Arsene, pe Facebook.

De cealaltă parte, tot pe Facebook, PNL Neamţ îl acuză pe Arsene că s-a specializat în diseminarea de ştiri false.

"Consilierul judeţean PSD Ionel Arsene se pare că vrea să fie nominalizat ca răspândacul de fake news al anului 2019. Încercând să câştige simpatie a lansat falsul zvon că Gică Popescu ar fi rămas fără decoraţie din cauza preşedintelui Klaus Iohannis. Fals. Ieri 11.12.2019 preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretele privind retragerea decoraţiilor acordate în trecut unor persoane care au fost condamnate pentru diverse infracţiuni. Preşedintele României nu apără corupţia şi nici nu o premiază!", au transmis liberalii din Neamţ.

Reamintim că preşedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretele privind retragerea decoraţiilor acordate mai multor personalităţi publice care au fost condamnate penal: Adrian Năstase, Gheorghe Bucur, Miron Mitrea, Mihai Mucea Dorinel, Gheorghe Mencinicopschi, Emilian Cuteanu, Adrian Severin, Dan Voiculescu, Ionel Manţog, Mircia Muntean, Cristian Anghel şi Paula Jianu Irina. Detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne