Barna: "Nimic" este definiţia PSD după doi ani la guvernare. O guvernare de nimic, cu oameni de nimic

Dan Barna
Dan Barna (Epoch Times România)

Preşedintele USR Dan Barna a criticat dur, sâmbătă, activitatea PSD-ului în cei doi ani de guvernare.

"Nimic este definiţia PSD după doi ani la guvernare. Au promis şi ce-au făcut? Nimic! Asta i-a şi strigat un cetăţean curajos din Suceava lui Liviu Dragnea, verde-n faţă, din mijlocul unui miting al pesediştilor. Vă arătăm cum este o guvernare de nimic, cu oameni de nimic. Arătăm ce n-au făcut din ce-ar fi trebuit să facă pentru România", a afirmat Dan Barna, pe pagina sa de socializare.

Pentru a-şi argumenta acuzaţiile, liderul USR a făcut referire la "realizările" PSD din domeniul Sănătăţii:

"Ce au făcut pentru Sănătate? Nimic din cele 8 spitale regionale promise în 2016. Nimic pentru marii arşi. 0 paturi suplimentare de la Colectiv. Nimic pentru asigurarea medicamentelor esenţiale, lista introdusă în 2016 a fost eliminată".

"Lista de nimicuri este lungă pentru că nimic nu a fost mai important pentru PSD decât să scape hoţii de puşcărie. Fără hoţie ajungem departe", a conchis Barna.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne