Barna: Dragnea a găsit în subsolurile palatului sau baronial borcanul cu dulceaţă de minciuni

Liviu Dragnea a prezentat un tabel mincinos pentru a-i convinge pe români că inflaţia este de 1,4%, sub media europeană, aceasta în condiţiile în care inflaţia este de 4%, acuză Dan Barna.
Dan Barna
Dan Barna (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

Liderul USR, Dan Barna, îl acuză de minciună pe Liviu Dragnea, după ce acesta a susţinut că inflaţia în România e de 1,4%, în condiţiile în care cifra reală e de 4%. Mai mult, Barna reaminteşte că inflaţia e cauzată de politica de guvernare a PSD-ului, nu de multinaţionale şi de BNR, aşa cum a susţinut preşedintele PSD.

„De câteva zile pare că Liviu Dragnea a găsit în subsolurile palatului baronial din Teleorman borcanul cu dulceaţă de minciuni şi acum o serveşte naţiunii cu generozitate.

Inflaţia e de 4%, el prezintă un tabel mincinos cu 1,4%. Avem cea mai mare inflaţie din UE, Dragnea ne spune că suntem sub media Uniunii. Minciună.

Inflaţia cauzată de un management al finanţelor publice incompetent şi mai ales iresponsabil este cauzată în opinia lui Dragnea de multinaţionalele care ar fi scumpit franzela. Minciună.

Banca Naţională, una din puţinele instituţii care se luptă activ pentru menţinerea stabilităţii monetare, este acuzată de pactizare cu opoziţia. Minciună”, scrie, pe Facebook, Dan Barna.

Nu în ultimul rând, liderul USR reaminteşte că Dragnea a declarat că prioritatea PSD este modificarea codurilor penale, asta în timp ce România nu are autostrăzi, educaţie sau spitale, căci acestea nu îl ajută să scape de problemele penale. România nu mai contează.

Totodată, liderul USR lansează un apel către români să semneze pentru iniţiativa civică Fără penali în funcţii publice, pentru ca aceasta să fie depusă cât mai curând în Parlament.

„Descărcaţi formularul de semnături corespunzător localităţii dumneavoastră de pe www.farapenaliinfunctiipublice.ro, mergeţi la prieteni, vecini, colegi şi adunaţi semnături pentru iniţiativa: Fără Penali în Funcţii Publice. Avem nevoie de 500.000 de semnături ca să punem acest mesaj în Parlament în faţa lui Dragnea”, concluzionează liderul USR.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne