Bărbatul care a spânzurat un căţel de o ţeavă de gaze, reţinut de Poliţie

Câine
Câine (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Persoana care a spânzurat un câine de o ţeavă de gaze în apropiere de Piaţa Universităţii din Bucureşti fost reţinută şi dusă la Secţia 1 de Poliţie din Bucureşti. Potrivit Libertatea, cel identificat ca posibil agresor este un om al străzii în vârstă de 44 de ani.

În identificarea agresorului anchetatorii au fost ajutaţi de camerele de supraveghere. Suspectul, reţinut pentru 24 de ore, va fi prezentat astăzi judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, relatează Libertatea.

Poliţiştii de la Secţia 1 s-au autosesizat din oficiu în legătură cu omorârea câinelui.

„Ieri, 3 ianuarie 2020, în jurul orelor 12,00, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de ucidere a animalelor, cu intenţie, fără drept, după ce au descoperit un câine spânzurat de o ţeavă de gaze aferentă unui imobil din sectorul 1”, a informat Poliţia Capitalei într-un comunicat de presă.

Poliţiştii continuă cercetările sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere a animalelor, cu intenţie, fără drept.