Bank of Cyprus a înregistrat în România o pierdere în primele nouă luni de 6,6 mil. euro

(photos.com)

Bank of Cyprus a raportat pentru afacerile din România o pierdere de 6,6 milioane de euro în primele nouă luni din acest an, faţă de un profit de 4,8 milioane de euro în aceeaşi perioadă a anului trecut, arată raportul publicat de banca-mamă.

Banca a obţinut un profit înainte de provizioane de 9,6 milioane euro, în scădere faţă de cel înregistrat în primele nouă luni ale anului trecut, de 13,1 milioane euro.

De asemenea, volumul creditelor acordate de Bank of Cyprus în România era de 574 milioane euro la 30 septembrie 2012, în scădere cu 11% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Totodată, veniturile nete din dobânzi au coborât la 15,7 milioane euro în primele nouă luni din acest an, de la un nivel de 16,9 milioane euro în acelaşi interval al anului trecut.

Depozitele atrase în România până la sfârşitul primelor nouă luni erau de 245 milioane euro, în creştere cu 33% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut când depozitele atrase erau de 184 milioane euro.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Economie