Băieţelul cântăreţei Fergie, considerat cel mai frumos copil din showbiz

Axl Jack
Axl Jack (Facebook)

Copilul de nici doi ani al cântăreţei Fergie şi al soţului ei, actorul Josh Duhamel, Axl Jack Duhamel, este considerat cel mai frumos copil din showbiz american de mai multe site-uri de specialitate.

Fergie şi Josh îi fac lui Axl foarte multe poze, din care se observă cum mititelul este îmbrăcat cu mult gust. Dar nu numai îmbrăcămintea îl face deosebit pe acest băieţel, ci şi figura lui angelică.

Fergie şi Josh îl îmbracă pe micuţ, de cele mai multe ori, cu lucruşoare care au un design de inspiraţie rock, care amintesc de cântăreţul Axl Roşe de la Guns N Roses, al cărui nume îl poartă.

Cu ocazia decernării în acest an a premiilor Oscar de către Academia Americană de Film, fiul actorului Josh Duhamel a fost îmbrăcat într-un micuţ smoking, ceea ce denotă că părinţii lui doresc neapărat să fie îmbrăcat cu stil.

Actorul şi fotomodelul american Joshua Duhamel, în vârstă de 40 de ani, a avut succes ca actor în 1999 în rolul lui Leo du Pres din serialul All My Children şi apoi în rolul şefului securităţii, Danny McCoy, în serialul Las Vegas . Este cunoscut şi ca unul din protagonişti filmului de mare succes Transformers.

Stacy Ann Ferguson, cunoscută sub numele de scenă Fergie, în vârstă de 38 de ani, este o cântăreaţă pop/R&B, compozitoare şi actriţă americană. A participat şi la show-ul tv Kids Incorporated, devenind mai târziu membră a formaţiei de fete Wild Orchid. În prezent este solistă vocal a trupei hip hop/pop Black Eyed Peas, şi artist solo, lansându-şi albumul de debut The Dutchess în 2006.

Josh şi Fergie s-au căsătorit în ianuarie 2009. Axl Jack este primul copil al lui Fergie, şi al lui Josh Duhamel. La naşterea lui Axl, Josh Duhamel a postat pe Facebook o poză făcută în prima zi de viaţă a bebeluşului, cu comentariul: “Axl Jack Duhamel Ziua 1, Viaţa e frumoasă!”

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.