„Băiatul fantomă”, prizonier al propriului corp timp de 12 ani (video)


Martin Pistorius
Martin Pistorius

Martin Pistorius tocmai împlinise vârsta de 12 ani când au început să-şi facă apariţia primele efecte negative ale unei boli misterioase. Într-o zi, s-a întors acasă de la şcoală cu gâtul inflamat, iar după doar câteva zile era incapabil să mănânce, dormea continuu şi abia mai putea să vorbească. În scurt timp a fost dus la spital şi pus pe aparate de susţinere a vieţii, în timp ce doctorii încercau să îşi dea seama ce s-a întâmplat de fapt. Şi, din acel moment, timp de 12 ani Martin a rămas captiv în propriul său corp.

Realmente, el s-a “trezit” când avea 14 sau 15 ani. Cu toate acestea, toată lumea din jurul lui credea că este complet inconştient. „În toţi aceşti ani am fost ca o stafie. Puteam să aud şi să văd totul, dar era ca şi când nu aş fi fost acolo. Eram invizibil!”, a declarat Martin, acum complet vindecat, pentru NBC.

În cele din urmă s-a descoperit că Martin auzea şi simţea lucrurile care se întâmplau în jurul său. Uşor, uşor a fost readus înapoi în lumea umană. Acum trăieşte o viaţă normală, este sănătos, a absolvit facultatea şi s-a căsătorit.

Martin doreşte să adreseze lumii un mesaj profund: să aibă curajul să creadă că orice este posibil. „Tratează pe toată lumea cu bunătate, demnitate, compasiune şi respect – indiferent dacă crezi că ei înţeleg sau nu”, a adăugat acesta.

„Nu subestima niciodată puterea minţii, importanţa iubirii şi a credinţei şi nu înceta niciodată să visezi.”

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Life & Style