„Băiatul fantomă”, prizonier al propriului corp timp de 12 ani (video)


Martin Pistorius
Martin Pistorius

Martin Pistorius tocmai împlinise vârsta de 12 ani când au început să-şi facă apariţia primele efecte negative ale unei boli misterioase. Într-o zi, s-a întors acasă de la şcoală cu gâtul inflamat, iar după doar câteva zile era incapabil să mănânce, dormea continuu şi abia mai putea să vorbească. În scurt timp a fost dus la spital şi pus pe aparate de susţinere a vieţii, în timp ce doctorii încercau să îşi dea seama ce s-a întâmplat de fapt. Şi, din acel moment, timp de 12 ani Martin a rămas captiv în propriul său corp.

Realmente, el s-a “trezit” când avea 14 sau 15 ani. Cu toate acestea, toată lumea din jurul lui credea că este complet inconştient. „În toţi aceşti ani am fost ca o stafie. Puteam să aud şi să văd totul, dar era ca şi când nu aş fi fost acolo. Eram invizibil!”, a declarat Martin, acum complet vindecat, pentru NBC.

În cele din urmă s-a descoperit că Martin auzea şi simţea lucrurile care se întâmplau în jurul său. Uşor, uşor a fost readus înapoi în lumea umană. Acum trăieşte o viaţă normală, este sănătos, a absolvit facultatea şi s-a căsătorit.

Martin doreşte să adreseze lumii un mesaj profund: să aibă curajul să creadă că orice este posibil. „Tratează pe toată lumea cu bunătate, demnitate, compasiune şi respect – indiferent dacă crezi că ei înţeleg sau nu”, a adăugat acesta.

„Nu subestima niciodată puterea minţii, importanţa iubirii şi a credinţei şi nu înceta niciodată să visezi.”

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură