Baconschi, despre atmosfera din ţară în ziua raportului: Mulţi romani sunt în perdele de fum, la grătar

Teodor Baconschi
Teodor Baconschi (Epoch Times România)

Preşedintele Fundaţiei Creştin Democrate, Teordor Baconschi, critică într-o postare pe pagina sa de socializare, raportul MCV pentru România, afirmând că motivul principal îl reprezintă "derapajele din ultimele săptămâni, comise de către majoritatea USL".

"Raportul de ţară pe MCV a fost prezentat personal de către preşedintele Comisiei Europene. A focalizat clar criticile pe derapajele din ultimele săptămâni, comise de către majoritatea USL. Trusturile interne vor arunca noi perdele de fum. Mulţi romani sunt deja în perdele de fum la grătarul cu mici, la mare, în vacanţă, la muncă etc. Răul făcut nu va putea fi reparat tot de către cei care l-au comis. E inutil să ne fie ruşine. Am împins în faţă, inclusiv prin vot, asemenea politicieni", a scris Baconschi pe facebook.

De aeemenea, Baconschi şi-a arătat speranţa că "UE nu ne va lăsa singuri" chiar dacă "acum şi în următorii ani vom trage ponoasele". "Acum şi în următorii ani vom trage ponoasele. Dar nu trebuie să ne pierdem speranţa, pentru că există şi altfel de oameni în această ţară. Iar UE nu ne va lăsa singuri", a mai arătat el.