Bacalbaşa, suspendat şase luni din PSD după gesturile obscene făcute în Parlament

După ce a făcut un adevărat "show" în plenul Parlamentului, deputatul Nicolae Bacalbaşa a primit drept "recompensă" o suspendare de şase luni din PSD.
Dr. Nicolae Bacalbaşa
Dr. Nicolae Bacalbaşa (Epoch Times România)

Deputatul de Galaţi, Nicolae Bacalbaşa, a fost suspendat pe o perioadă de şase luni din PSD după ce, cu o zi în urmă, a făcut o serie de afirmaţii controversate şi gesturi obscene de la tribuna Parlamentului, supărat fiind pe Corneliu Bichineţ (PMP, Vaslui) şi pe şefa PNL Raluca Turcan.

"Nu putem fi de acord cu tipul de intervenţie de la tribuna Parlamentului, intervenţie publică, într-un mod necivilizat şi de multe ori obscen. Nu acceptăm ca şi partid astfel de atitudini necivilizate, gesturi obscene, cuvinte care nu pot caracteriza un partid ca PSD. Sper ca domnul Bacalbaşa să înţeleagă în această perioadă de şase luni că nu poate continua aşa ca şi membru de partid şi parlamentar propus şi susţinut de PSD în Parlamentul României. Dacă, după această perioadă, nu va înţelege că trebuie să intre în modul în care comunică PSD-ul, atunci o să adoptăm altă măsură", a declarat liderul PSD, Liviu Dragnea, la finalul şedinţei în care s-a decis suspendarea deputatului, citat de Agerpres.

Decizia a fost luată miercuri de Comitetul Executiv Naţional al PSD.

"Colegul meu de la Vaslui… tot Vasluiul… violuri şi discursuri bune în Parlament oferă Vasluiul! Eu sunt fracţiunea care nu-şi ţine gura din Parlamentul român. S-au făcut eforturi disperate ca Parlamentul să devină o structură minoră, decredibilizată, înspăimântată şi care să-şi ţină gura. Eu unul nu o să mă las speriat de ameninţările distilate ale doamnei Gurgan, Curcan, îmi scapă, mă scuzaţi, sunt bătrân. Dă cu labele, (...) vezi domnişoară că faci fractură şi pe urmă nu mai poţi să... votezi", a declarat, în plen, Nicolae Bacalbaşa, afirmaţie urmată de gesturi obscene.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne