Avion de mic dimensiuni prăbuşit lângă Braşov. O persoană carbonizată şi alta rănită

(photos.com)

UPDATE: Avionul care s-a prăbuşit sâmbătă în judeţul Braşov decolase dimineaţă din judeţul Timiş şi era înmatriculat în Italia. Aeronava decolase de la aerodromul Cioca, judeţul Timiş şi ar fi trebuit să ajungă la Ghimbav, relatează Agerpres.

La bord se aflau o femeie — în vârstă de 55 de ani, cetăţean român, care a decedat — şi un bărbat — 66 de ani cetăţean italian, aflat în stare gravă.

Coordonatorul SMURD Târgu-Mureş, Dr. Cristian Boeriu, a declarat pentru Agerpres că italianul rănit are arsuri de gradul I şi II şi fractură de tibie.

***

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit sâmbătă între localităţile braşovene Şinca şi Persani, relatează Mediafax. Potrivit sursei citate, din primele date reiese că o persoană şi-a pierdut viaţa iar alta a fost grav rănită, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Braşov.

"O persoană a fost găsită carbonizată şi una este în viaţă", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Ciprian Sfreja.

Potrivit primelor informaţii, aparatul de zbor a luat foc la impactul cu solul. Persoana rănită, care era conştientă, dar cu arsuri grave la faţă, mâini, cu plăgi multiple şi fractură deschisă la piciorul drept a fost preluată de elicopterul SMURD de la Târgu Mureş.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne