Autorul crimei de pe Calea Victoriei, arestat preventiv

Bărbatul care şi-a înjunghiat fosta iubită, din gelozie, într-un magazin de pe Calea Victoriei, a fost arestat preventiv.
Arestare.
Arestare. (bailbondaustintx.com)

Bărbatul care şi-a ucis joi dimineaţă fosta iubită, în magazinul de pe Calea Victoriei unde lucra aceasta, a fost arestat preventiv, relatează B1 TV. Decizia a fost pronunţată de magistraţii Tribunalului Bucureşti.

Bărbatul îşi recunoscuse fapta în faţa procurorilor, cărora le-a declarat că a comis crima din gelozie. Bărbatul le-a mărturisit anchetatorilor că nu ar fi suportat gândul că femeia iubită îl poate părăsi.

Cinismul ucigaşului i-a uimit până şi pe anchetatori. După ce şi-a înjunghiat victima, în magazinul în care aceasta lucra, s-a întors la locul faptei.

Merită menţionat faptul că victima s-a plâns de mai multe ori la poliţie că fostul său iubit o ameninţa şi hărţuia, însă oamenii în uniformă nu au luat nicio măsură pentru a o ajuta sau pentru a-l sancţiona pe bărbat. În acest context, ministrul Justiţiei, Raluca Prună, a postat astăzi pe Facebook un mesaj în care îşi exprimă regretul pentru cele întâmplate şi în care anunţă că a cerut instituţiilor în drept să vină cu planuri pentru a preveni mai bine în viitor astfel de incidente.

Totodată, ministrul atrage atenţia că lucrurile nu se schimbă numai prin legi şi politici publice ci şi printr-o atitudine diferită a societăţii faţă de violenţă. Mai multe informaţii pe acest subiect, puteţi accesa aici

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne